Hyppää sisältöön
Etusivu Työelämän verkkokoulutus­­kirjasto

Työelämän verkko­koulutus­kirjasto

Rekisteröidy verkkokoulutuskirjaston käyttäjäksi veloituksetta OMA+:n kautta ja avaa ovi tuhansien koulutusten pariin!

Kehitä työelämä­taitojasi

Ota käyttöösi Työelämän verkkokoulutuskirjasto ja ylläpidä osaamistasi tuhansilla ajankohtaisilla, laadukkailla ja monipuolisilla Eduhousen verkkokoulutuksilla.

Näin saat maksuttoman edun käyttöösi:

 1. Varmista, että olet YTK Työelämän jäsen. Jos et ole, liity tai päivitä jäsenyytesi täältä.
 2. Kirjaudu OMA+ -palveluun
 3. Valitse Webinaarit ja koulutukset -välilehti
 4. Laita rasti suostumusruutuun, jolloin rekisteröitymislinkki ilmestyy näkyviin
 5. Klikkaa ”Siirry rekisteröitymiseen”, jolloin siirryt Eduhousen palveluun viimeistelemään rekisteröitymisesi ilmaiseksi
 6. Anna pyydetyt tiedot. Jos ammattiasi ei löydy listalta, valitse ’muu’ (ammattia kysytään tilastointitarkoituksiin)
 7. Vahvista vielä rekisteröitymisesi Eduhousen lähettämän sähköpostin kautta – ja kas noin! Verkkokoulutuskirjasto on nyt käytettävissäsi!

Huom! Olethan ensisijaisesti yhteydessä Eduhousen asiakaspalveluun, jos sinulla on haasteita tai kysyttävää rekisteröitymiseen, käyttöoikeuteen tai muuhun asiaan liittyen. Saat nopeimmin vastauksen palvelun chatin kautta. Voit myös olla yhteydessä yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostitse tai puhelimitse.

Käyttäjät suosittelevat

Eduhousessa on erittäin laajasti eri koulutuksia, ne on ajantasaisia sekä laadukkaita! Palvelusta saa myös sertifikaatin suoritetuista kursseista.

palautekyselyn vastaaja

Aivan superhyvä! Jäädessäni työttömäksi verkkokoulutuskirjaston avulla pääsin päivittämään osaamistani, niin Excelin kuin neuvottelutaitojenkin osalta. Unohtamatta aivobiciä!

palautekyselyn vastaaja

Kouluttajat ovat todella asiantuntevia ja heidän ohjeitaan on helppo seurata. Etäkursseilla saa aina pysäyttää, jos vaikka putoaa hetkeksi kärryiltä, ja uskaltaa tehdä mitä vaan ”tyhmiä” kysymyksiä aiheesta. Sanat eivät riitä kertomaan, kuinka tyytyväinen ja kuinka paljon hyötyä minulle on näistä ollut.

palautekyselyn vastaaja

Ajankohtaista ja ammattitaitoa ylläpitävää käytännön työhön liittyvää koulutusta. Antaa varmuutta ja lisää osaamista laajasti.

palautekyselyn vastaaja

Eduhousen laajasta koulutuskirjastosta löytyy paljon materiaalia tukemaan omaa osaamista ja uratavoitteita. Koulutukset ovat lyhyitä ja ytimekkäitä, joten aiheista saa täsmätietoa tarpeeseen, eikä oma aika valu hukkaan tiedon etsimiseen.

palautekyselyn vastaaja

Kannattaa hyödyntää jäsenetuna saatavia ammattitaitoa täydentäviä ja parantavia koulutuksia. Erityisesti työttömyysjaksoilla, kun on aikaa opiskella ja voi kertoa myös työhaastatteluissa, että olet panostanut oman osaamisesi ja ammattitaitosi parantamiseen. Työnantajille tämä kertoo aktiivisuudesta ja halusta kehittää omaa osaamistasi.

palautekyselyn vastaaja

Kirjasto on kyllä erittäin hyödyllinen arki- ja työelämän tarpeisiin. Olen hyödyntänyt sitä esim. tietoteknisiin ongelmiin, uuden ohjelman opettelemiseen, ajankäytön hallinnan ideointiin, tiimin johtamiseen ja yrityksen verotusasioissa. Hieno juttu!

palautekyselyn vastaaja

Osallistukaa hyvät ihmiset verkkokoulutuskirjaston koulutuksiin! Todella hyvää palvelua ja ilmaiseksi jäsenille. Harkitkaa jäsenyyttä ehdottomasti!

palautekyselyn vastaaja

Verkkokoulutuskirjasto on todella kattava. Koulutukset ajankohtaisia. Nauhoitteet voi katsoa itselleen sopivana ajankohtana. Arvokas jäsenetu!

palautekyselyn vastaaja

Eduhousen koulutuspalvelut ovat todella merkittävä ja innostava etu – paljon arvokkaampi kuin koko vuoden YTK-jäsenmaksu!

palautekyselyn vastaaja

Olen erittäin tyytyväinen Eduhousen tarjontaan sekä palkka-, työoikeus- että taloushallintopuolen koulutuksista. Toivon todella, että tämä jäsenetu ei ikinä poistu, se todella tuo uusimman tiedon ulottuville helposti ja näppärästi, niin osaaminen pysyy ajan tasalla.

palautekyselyn vastaaja

Jos katsoo, kuinka paljon tämän tyyliset koulutukset maksavat itse ostettuna tajuaa, kuinka paljon YTK:n jäsenmaksulla saa. Etu on oikeasti todella merkittävä!

palautekyselyn vastaaja

Koulutusten kirjo on erittäin laaja. Markkinointiviestintätoimistossa työskentelevälle Eduhousen koulutustarjonta on suoranainen kultakaivos: pystyn opettelemaan laajasti taitoja, joita tarvitsen työssäni, kuten some, tekoäly, Adoben ohjelmistot ja projektinhallinta.

palautekyselyn vastaaja

Etäkoulutuksissa laajemmat kokonaisuudet on jaksotettu fiksusti: esimerkiksi projektinhallinnassa osat 1 ja 2 käydään saman päivän aikana. Näin aihe ei pääse unohtumaan tai into lässähtämään.

palautekyselyn vastaaja

Tekoälyn koulutuskokonaisuus on vaikuttava: jos näiden kurssien avulla ei pääse kärryille mistä on kysymys, ei pääse kyllä millään.

palautekyselyn vastaaja

Koulutuksien kokonaisuudet ovat kattavia, mutta ne on paloiteltu sopivan pieniksi osiksi, joita voi katsoa silloin kun aikaa.

palautekyselyn vastaaja

Laadukkaat koulutukset ja asiantuntevat kouluttajat. Kokonaisuus oli jaettu lyhyiksi videoiksi, joiden avulla oppiminen oli mielekästä.

palautekyselyn vastaaja

Eduhousen koulutuksista löytyy varmasti jokaiselle jotakin työllistymisen tueksi.

palautekyselyn vastaaja

Tää Eduhouse-hommeli on just sitä, mitä olen pari vuotta kaivannut! Nyt pätkätyöläinenkin voi omaan tahtiin ja 24 eurolla petrata osaamistaan. Kiitos siitä teille 🙂

Linnea

En ollut tajunnutkaan, että jäsenille on tarjolla ihan huikea määrä erittäin hyviä verkkokoulutuksia, jotka kuuluvat jäsenmaksuun! Löysin koulutuksista mm. 20h kestävän HR-koulutuskokonaisuuden, joka on näppärästi jaettu lyhyisiin osioihin ja so far voi sanoa, että hyvältä vaikuttaa.

Heidi
Mies peilin edessä pukemassa valkoista kauluspaitaa.

Monipuolisia työelämä­taitoja

Eduhouse on yhteistyössä alan huippujen, kuten Filosofian akatemian, Aava Virran ja Breaks Finlandin kanssa rakentanut ja lisännyt valikoimaansa monipuolisen työelämätaitopaketin jokaisen tarpeisiin. Mukana mm. Frank Martela, Petteri Kilpinen ja Reidar Wasenius! Aiheina esimerkiksi tavoitteiden asetanta, hyvinvointi, muutoskyvykkyys, vuorovaikutustaidot ja motivaatio. Kehitä itseäsi alan huippuasiantuntijoiden johdolla!

Valikoimaa piisaa

Verkkokoulutuskirjastosta löydät tuhansia varmasti ajantasaisia koulutuksia niin tallenteina kuin vuorovaikutuksellisina etäkoulutuksinakin – ilmaiseksi. Löytyisikö esimerkiksi näistä teemoista jotain sinun tarpeisiisi?

 • Lähes 600 työelämätaitoja kehittävää koulutusta jaksamisesta vuorovaikutustaitoihin
 • Yli 500 Microsoft 365 -koulutusta Excelistä Teamsiin (Excel-koulutukset ovat valikoiman ehdoton ikisuosikki!)
 • Käyttökoulutuksia moniin muihinkin ohjelmiin, kuten Adoben Photoshop, Illustrator ja Lightroom, Canva tai Miro
 • Dataa ja tekoälyä käsitteleviä tehotreenejä
 • Yli 700 koulutusta johtamisesta ja esihenkilötyöskentelystä

Selaa koko valikoimaa ja löydä itsellesi sopivat koulutukset! Muista rekisteröityä palvelun käyttäjäksi OMA+:n kautta ja varmista, että selaat valikoimaa kirjautuneena!

Nainen valitsemassa kahvikuppia kahvilassa

Hyvä tietää

Verkkokoulutuskirjaston käyttö sisältyy YTK:n täysjäsenyyteen eikä maksa ylimääräistä. Saat siis vain 24 €:n vuosijäsenmaksullasi käyttöösi koko Eduhousen koulutusvalikoiman (arvo 147 €/kk), esimerkiksi:

 • Illustrator CC perusteet, etäkoulutus 2 päivää (arvo 1180 €)
 • Excel perusteet/jatko, etäkoulutus 1 päivä (arvo 590 €)
 • Esiintymistaito – pidä parempia esityksiä, etäkoulutus 1 päivä (arvo 790 €)
 • Vaikuttavalla perehdytyksellä parempaa työntekijäkokemusta, etäkoulutus (arvo 390 €)
 • Datatyön perusteet, etäkoulutus 1 päivä (arvo 790 €)

​​​​​​​Sekä muut huippupuhujien luennot ajankohtaisista teemoista voivat olla arvoltaan jopa satoja euroja!

Varmista vain, että olet rekisteröitynyt palvelun käyttäjäksi OMA+:n kautta ja selaat valikoimaa kirjautuneena.

Aktivoi tunnuksesi rekisteröitymällä YTK Työelämän OMA+ -palvelun Webinaarit ja koulutukset-sivulta, josta löydät myös tarkemmat ohjeet. Rekisteröinnin jälkeen koulutukset avautuvat käyttöösi! Huomioithan, että rekisteröity tunnus on vain henkilökohtaiseen käyttöön.

Verkkokoulutus voi olla videomuotoinen tallenne, jonka voit katsoa silloin, kun sinulle sopii, tai reaaliajassa tapahtuva vuorovaikutuksellinen etäkoulutus. Kouluttajat ovat alansa ammattilaisia ja huippupuhujia. Tallennetut koulutukset on jaettu lyhyisiin osiin, jotta opiskeluhetkelle löytyy aina helposti aikaa.

Yhteistyössä Eduhouse

YTK Työelämän jäsenille ilmaisen palvelun tuottaa digitaalisen oppimisen edelläkävijä Eduhouse.

Eduhouse on koulutusorganisaatio, jonka toiminnan kulmakiviä ovat digitaalisuus ja osaamisen kehittäminen. Eduhousen tarjonnan ytimessä ovat työelämälle kriittiset business-, työelämä-, digi- ja tech-taitojen koulutukset, jotka tuotetaan yhdessä huippuasiantuntijoiden kanssa.

Lue lisää aiheesta

Mies katsoo hymyillen tietokonetta kuulokkeet päässään.

YTK:n täysjäsenillä käytössään ”rahallisesti jäätävän kova etu” – ”En osannut lainkaan odottaa noin laadukasta ja kattavaa kurssitarjontaa”

Eduhousen laajaa verkkokoulutuskirjastoa käytetään eniten oman osaamisen syventämiseen sekä uusien asioiden oppimiseen. Koulutusten laatu ja valikoima saa jäsenkyselyssä lähes pelkkää kiitosta.

LinkedInin perusteet, Tutustuminen tietoturvaan vai Ajanhallinnan Kung Fu – Minkä ilmaisista koulutuksista sinä valitset?

Täysjäsenillemme on ilmaiseksi tarjolla valtava valikoima erilaisia verkkokoulutuksia digitaidoista kirjanpitoon ja hyvinvointiluennoista juridiikkaan. Voit valita jonkun koulutustärpeistämme – tai mitä tahansa haluatkaan nyt oppia!

Nainen istuu ulkona kahvilla tietokoneen kanssa. Katsoo mietteliäästi taivasta kohti.
Etätyötä kesäisen kahvilan terassilla.

Usein kysyttyä Työelämän verkkokoulutuskirjastosta

Tässä muutamia palvelun käyttöön liittyviä huomioita, joihin jäsenemme ovat etsineet vastauksia. Toivottavasti pääset näillä vinkeillä eteenpäin!