Hyppää sisältöön
Etusivu Jäsenyys Päivitä täysjäsenyydeksi

Haluatko sittenkin juristin avuksesi?

Mieltään saa aina muuttaa ja siksi YTK:ssa voit päivittää jäsenyytesi helposti! Jos olet liittynyt YTK Työttömyyskassan jäseneksi, voit koska tahansa lisätä työelämäpalvelut mukaan. Silloin sinulla on välittömästi mahdollisuus ottaa yhteyttä esimerkiksi juristiin ja pääset mm. vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen piiriin! Nopeus kannattaa, koska tietyissä palveluissa on ehtona, että YTK Työelämän jäsenyyttä on vähintään kuusi kuukautta takana!

Käsi valitsemassa erilaisista kakkupaloista mieluista.

Työelämästä voi työstää erityisen onnellista

Kun valitset YTK Työelämän jäsenyyden 24 euron vuosimaksulla, saat mm. juristit tueksesi, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, ammatillisen vastuuvakuutuksen, tukea työnhakuun ja työkaluja osaamisen kehittämiseen sekä roppakaupalla etuja vapaa-aikaan!

Kaikki palvelut 2024

129 €

Sis. YTK Työttömyyskassa 105 € ja YTK Työelämä ry 24 €

Kassapalvelut YTK Työttömyyskassasta

  • Ansioturva työttömyyden, lomautuksen, osa-aikatyön ja sivutoimisen yritystoiminnan ajalle
  • Vuorottelukorvaus vuorotteluvapaalle
  • Liikkuvuusavustus, kun uusi työ on kaukana kotoa

Työelämäpalvelut YTK Työelämästä

  • Lakikaveri työsuhdepulmiin
  • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä ammatillinen oikeus- ja vastuuvakuutus
  • Tuhansien verkkokoulutusten kirjasto ammatillisen osaamisen kehittämiseen
  • Tukea ja työkaluja työnhakuun
  • Monipuolisesti alennuksia hotelleista liikuntaetuihin ja tietoturvaan

Monta hyvää syytä napata työelämäpalvelut käyttöön

YTK Työttömyyskassasta saat ansioturvan. Valitsemalla myös YTK Työelämän jäsenyyden saat käyttöösi kattavat työelämäpalvelut, kuten nämä:

Lakikaveri työsuhdepulmiin

Työelämässä voi tulla vastaan kimurantteja tilanteita. Oli kyse sitten työsopimuksen ehdoista, maksamatta jääneistä palkoista tai epäselvyyksistä työsuhteen päättymiseen liittyen, Lakikaveri auttaa!

Kattavat vakuutukset turvanasi

YTK Työelämän kautta saat turvaa niin vapaa-ajan sattumuksiin kuin työelämän riitatilanteisiinkin.

Työkalut itsesi kehittämiseen

YTK Työelämän jäsenillä on käytössään ”rahallisesti jäätävän kova etu” – ”En osannut lainkaan odottaa noin laadukasta ja kattavaa kurssitarjontaa”. Katso itse, mistä he puhuvat ja ota työelämän verkkokoulutuskirjasto käyttöösi! Palvelusta löydät valtavan valikoiman koulutustallenteita sekä reaaliaikaisia etäkoulutuksia monista työelämässä tarvittavista taidoista digiosaamisesta johtamiseen.

Etuja ja alennuksia vapaa-aikaan

Etuvalikoimamme sisältää monipuolisia etuja vapaa-aikaan aina oman hyvinvoinnin edistämisestä digilaitteiden tietoturvaan.

Usein kysyttyä jäsenyydestä

YTK Työttömyyskassan jäsenyydellä saat ansioturvan työttömyyden varalle. YTK Työelämän jäsenyydellä saat kassajäsenyyden päälle kattavat palvelut työelämään ja edut vapaalle. YTK Työelämän opiskelijajäsenenä saat työelämäpalvelut ilman kassan ansioturvaa.

Jäsenyyden vuosimaksu koostuu YTK Työttömyyskassan ja YTK Työelämä ry:n jäsenmaksuista. Vuonna 2024 työttömyyskassan jäsenmaksu on 105 € ja YTK Työelämän jäsenmaksu 24 €. Työelämän jäsenmaksu on kalenterivuosikohtainen, eli se on sama liittymisajankohdasta riippumatta.

YTK Työttömyyskassan jäsenenä voit hankkia myös YTK Työelämä ry:n jäsenyyden täyttämällä jäsenhakemuksen tästä tai OmaYTK:n kautta.