Skip to content
Hem Online-utbildningsbibliotek för arbetslivet

Online­utbildnings­bibliotek för arbets­livet

Registrera dig kostnadsfritt som användare av ett online-utbildningsbibliotek via OMA+ och öppna dörren till tusentals utbildningar!

Utveckla dina arbets­liv­färdigheter

Dra nytta av online-utbildningsbiblioteket för arbetslivet och håll dina kunskaper uppdaterade med tusentals aktuella, högkvalitativa och mångsidiga Eduhouse online-utbildningar.

Så här får du tillgång till den kostnadsfria förmånen:

 1. Kontrollera att du är komplett medlem i YTK. Om inte, gå med eller uppdatera ditt medlemskap här.
 2. Logga in i OMA+ servicen.
 3. Välj fliken Webbinarier och utbildningar
 4. Markera rutan för samtycke så visas registreringslänken
 5. Klicka på ”Fortsätt till registrering”, som tar dig till Eduhouse för att slutföra din kostnadsfria registrering
 6. Ange den begärda informationen. Om ditt yrke inte finns i listan, välj ”annat” (yrke efterfrågas för statistiska ändamål)
 7. Bekräfta din registrering via e-postmeddelandet från Eduhouse – och så där! Nu står online-utbildningsbiblioteket till ditt förfogande!

Obs! Kontakta Eduhouse kundtjänst i första hand om du har några problem eller frågor angående registrering, åtkomst eller något annat ärende. Det snabbaste sättet att få svar är via chatten. Du kan också kontakta oss via kontaktformuläret, e-post eller telefon.

Mies peilin edessä pukemassa valkoista kauluspaitaa.

Mångsidiga arbetslivs­färdigheter

Eduhouse har i samarbete med de främsta experterna på området, såsom Filosofiska akademin, Aava Virra och Breaks Finland, byggt upp och utökat sitt sortiment med ett mångsidigt paket med arbetslivskunskaper för allas behov. Inklusive Frank Martela, Petteri Kilpinen och Reidar Wasenius! Ämnen inkluderar målsättning, välbefinnande, förändringshantering, interaktionsfärdigheter och motivation. Utveckla dig själv under ledning av de främsta experterna på området!

Mängder av valmöjligheter

I online-utbildningsbiblioteket hittar du tusentals utbildningar, både inspelade och interaktiva distansutbildningar, som garanterat är aktuella – helt gratis. Har till exempel dessa ämnen något som passar dina behov?

 • Nästan 600 utbildningar i färdighet för arbetslivet, om allt från att klara sig själv till interpersonella färdigheter
 • Över 500 Microsoft 365-utbildningar från Excel till Teams (Excel-utbildning är en absolut favorit i utbudet!)
 • Användarutbildning för många andra program, t.ex. Adobes Photoshop, Illustrator och Lightroom, Canva eller Miro
 • Intensivutbildning om data och AI
 • Över 700 utbildningar om ledarskap och förmansarbete

Bläddra i hela utbudet och hitta de utbildningar som passar dig! Kom ihåg att registrera dig som användare via OMA+ och se till att du är inloggad för att kunna bläddra i utbudet!

Nainen valitsemassa kahvikuppia kahvilassa

Bra att veta

Användningen av online-utbildningsbiblioteket ingår i ditt kompletta YTK-medlemskap och kostar inget extra. För bara 24 euro per år kan du t.ex. få tillgång till hela utbudet av Eduhouse kurser (till ett värde av 147 euro/månad):

 • Illustrator CC Basics, 2 dagars distansutbildning (värde 1180 €)
 • Excel grunder/utökat, 1 dags distansutbildning (värde 590 €)
 • Presentationsteknik – ge bättre presentationer, 1 dags distansutbildning (värde 790 €)
 • Effektiv orientering för en bättre medarbetarupplevelse, distansutbildning (värde 390 €)
 • Grunderna i dataarbete, 1 dags distansutbildning (värde 790 €)

​​​​​​​

Även andra föreläsningar från topptalare om aktuella frågor kan vara värda upp till hundratals euro!

Se bara till att du är registrerad som användare via OMA+ och bläddra i urvalet när du är inloggad.

Aktivera ditt konto genom att registrera dig på sidan OMA+ webbinarier och utbildningar i YTK:s kompletta medlemstjänst, där du också hittar mer detaljerade instruktioner. Efter registreringen öppnas utbildningarna för dig! Observera att det registrerade ID:t endast är avsett för personligt bruk.

Onlineutbildning kan vara en videoinspelning som du kan titta på när det passar dig, eller interaktiv distansutbildning i realtid. Utbildarna är professionella och topptalare inom sitt område. Inspelade utbildningstillfällen är uppdelade i korta segment så att du enkelt kan hitta tid för ett inlärningsmoment.


I samarbete med Eduhouse

Tjänsten, som är gratis för kompletta medlemmar, tillhandahålls av Eduhouse, en pionjär inom digitalt lärande.

Eduhouse är en utbildningsorganisation vars hörnstenar är digitalt lärande och kompetensutveckling. Kärnan i Eduhouses utbud är kurser i affärs-, livs-, digitala och tekniska färdigheter som är avgörande för arbetslivet och som produceras tillsammans med ledande experter.

Läs mer om ämnet

Kompletta medlemmar i YTK har ”en enorm ekonomisk fördel” – ”Jag förväntade mig inte ett så högkvalitativt och omfattande kursutbud”

Alla kompletta medlemmar i YTK har fri tillgång till Eduhouses omfattande online-utbildningsbibliotek. Det används mest för att fördjupa sina kunskaper och lära sig nya saker. Utbildningskursernas kvalitet och variation får nästan endast beröm i medlemsundersökningen.

Etätyötä kesäisen kahvilan terassilla.

Q & A: Online utbildningsbibliotek för arbetslivet

Onlineutbildningsbiblioteket som ingår i det kompletta medlemskapet är en stor förmån som du definitivt bör dra nytta av! Här är några kommentarer om användningen av tjänsten som våra medlemmar har letat efter svar på. Vi hoppas att dessa tips hjälper dig att komma igång!