Hyppää sisältöön
Etusivu Tietoa meistä

Sinä ansaitset onnellisemman työelämän

YTK:n tehtävänä on tehdä sinun työelämästäsi onnellisempaa. Siksi tarjoamme jokaiselle turvaa työelämän käänteisiin.

Me uskomme siihen, että kun ihmiset ovat onnellisempia, työelämäkin on parempaa. Uskomme myös siihen, että jokainen voi valita sen, mikä on itselle parasta. Me tarjoamme palveluita ja turvaa, joiden avulla ylittää esteitä ja mennä eteenpäin. Sinä valitset itsellesi sopivimman kokonaisuuden.

YTK Työelämän jäsenenä sinulla on YTK Työttömyyskassan ansioturva työttömyyden varalle ja lisäksi laaja kattaus muita työelämäpalveluita:

YTK Työelämä on jokaisen työkalupakki

YTK Työelämä ry on Suomen suurin yhdistys, joka auttaa yli 250 000 jäsentään innostaen, ohjaten ja mahdollistaen työelämän käänteissä. Vuonna 2005 perustettu yhdistys syntyi siksi, että YTK Työttömyyskassan jäsenet halusivat lisäturvaa ja päättivät hankkia yhdessä oikeusturvavakuutuksen. Sama palvelu on edelleen jokaisen YTK Työelämän jäsenen käytössä. Jäseneksi YTK Työelämään saa liittyä, mikäli on YTK Työttömyyskassankin jäsen.

Oikeudellinen turva on ollut koko toimintamme ajan tärkeässä roolissa jäsenten palvelussa. Ammatillisen oikeusturvavakuutuksen ohella YTK Työelämä tarjoaa jäsenilleen Lakikaveri-kokonaisuuden: matalan kynnyksen puhelinpalvelun, toimeksiantoon perustuvan Premium-palvelun ja laajat sisällöt kaikkien käytössä olevaa työsuhdetietoutta.

Työelämässä tarvitaan myös kyvykkyyttä kehittyä ja toisinaan hakea uutta työtä. Autamme myös näissä asioissa konkreettisesti alasta riippumatta. Meiltä saa työnhakuvalmennusta ja yksilöllisesti räätälöityä, monipuolista apua työllistymiseen.

Tarjoamme kokonaisen verkkokoulutuskirjaston jäsenillemme veloituksetta. Palvelusta löytyy satoja konkreettisia ja hyödyllisiä koulutuksia ja laaja valikoima myös livenä saatavia oppeja.

Työelämässä pärjääminen edellyttää kokonaisvaltaista hyvinvointia, joten haluamme sinun välillä myös huoltavan itseäsi. Siksi tarjoamme myös vapaa-ajan etuja, kuten hotellitarjouksia ja liikuntapalveluja. Arjen säästöjä tarjoamme alennuksilla esimerkiksi tietoturvasta ja asianajopalveluista.

YTK Työelämän päätoimipaikka on Loimaalla YTK Työttömyyskassan kanssa samassa osoitteessa. Organisaatiossamme työskentelee noin 20 eri alojen osaajaa.