Hyppää sisältöön
Etusivu U Hotels digihotellit

U Hotels digihotellit

U Hotels digihotellit tarjoavat laadukasta majoitusta itsepalvelukonseptilla erinomaisten kulkureittien ja palveluiden lähellä. YTK Työelämän jäsenenä saat 15 % alennuksen päivän huonehinnasta.

U Hotels digihotelleja löydät kolmelta paikkakunnalta, tarvitsemiesi palvelujen läheltä. U Hotels tarjoaa laadukasta majoitusta kilpailukykyiseen hintaan. Modernilla itsepalvelukonseptilla toimivan majoituksen varaat helposti, nopeasti ja joustavasti.

Jäsenetuna saat 15 % alennuksen päivän huonehinnasta

Hotelli Kuohu, Kangasala
Hotelli Kuohu sijaitsee Kangasalan keskustassa, Kirkkojärven rannalla. Hotellissa on 34 huonetta, joista on kauniit näköalat joko Kangasalan keskustaan tai Kirkkojärven suuntaan. Tutustu hotelliin.

Hotelli Loimu, Raisio
Hotelli Loimun keskeinen ja rauhallinen sijainti Raision torin laidalla ja monipuoliset palvelut hotellin ympärillä takaavat onnistuneen vierailun niin työn kuin vapaa-ajan merkeissä. Tutustu hotelliin.

Hotelli Sointu, Järvenpää
Hotelli Soinnun tyylikäs skandinaavinen sisustus ja modernit huoneet tarjoavat puitteet rentouttavaan majoittumiseen. Ilmainen pysäköinti ja valmiiksi katettu aamupala vapauttavat aikaasi. Tutustu hotelliin.

Hae etukoodisi OMA+:sta