Hyppää sisältöön

Etusivu Hotellietuja joka lähtöön

Hotellietuja joka lähtöön

Aiheet

  • Hyvinvointi ja vapaa-aika
  • Jäsenetu

Tiesitkö, että YTK Työelämän jäsenenä saat monipuolisia hotellietuja ympäri Suomen? Loppukesästä hotelli- ja kylpyläetujen valikoima on laajentunut entisestään. Valikoimasta löydät huippuetuja riippumatta siitä, oletko kiinnostunut aktiivilomasta, rentoutumisesta tai kaupunkiseikkailusta.

Syö hyvin, liiku ja harrasta omatoimisesti tai osallistu järjestettyyn toimintaan Vierumäellä. YTK:n täysjäsenenä saat nyt uutuutena -15 % alennuksen majoituksen päivän hinnasta. Voit valita juuri sinulle mieluisan vaihtoehdon kolmesta eri hotellista.

Hotelli Fennada on moderni ja laadukas hotelli keskeisellä paikalla. Uimahalliin, spa:han sekä alueen ravintoloihin pääset suoraan yhdyskäytävää pitkin.

Alueen ytimessä sijaitseva uudistunut Sporttihotelli Pihkala on tyylikkään rento ja raikas. Hotellissa on huomioitu liikkujan ja urheilijan perustarpeet, sporttikamojen kuivatus ja välipalojen kylmäsäilytys.

Valkjärven Country Club on huokean hintainen valinta aktiiviselle lomailijalle. Country Club sijaitsee ydinalueen laitamilla.

Muista myös nämä hotelli- ja kylpyläedut

GreenStar-ketjun hotellit tarjoavat laadukasta ja ympäristöystävällistä majoitusta viidellä paikkakunnalla Suomen ensimmäisenä hiilineutraalina hotelliketjuna. Saat –15 % edun päivän huonehinnasta. Hotellit sijaitsevat Oulussa, Joensuussa, Vaasassa, Jyväskylässä ja Lahdessa.

Hotel U14 on perheomisteinen boutique-hotelli muutaman askeleen päässä Helsingin Esplanadilta ja Kauppatorilta. Saat – 20 % alennuksen majoituksesta sekä hotellin yhteydessä sijaitsevan ravintola Versionin ruokatuotteista ja alkoholittomista juomista.

Ikaalinen Spa:ssa saat alennusta SPA hotellin ja SPA Loft hotellin huonehinnoista. Etu on −20 % su-ke ja −15 % to-la. Etu kattaa majoituksen, aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön.

Kämp Collection hotellit tarjoavat laajimman valikoiman ensiluokkaisia hotelleja, ravintoloita, baareja ja spa-hoitoloita Helsingin sydämessä. Saat jäsenetuna yöpymisistä −​​​​​​​20 % alennuksen päivän hinnasta. Etu koskee tiettyjä hotelleja – tarkistathan lisätiedot!   

Naantalin ja Ruissalon kylpylöissä saat −30 % alennuksen kylpylöistä ja −15 % majoituksesta.

Santa’s Hotels on lappilainen perheomisteinen hotelliketju, jolla on yksilöllisiä majoitus- ja ravintolapalveluita Pohjois-Suomessa ja Lapissa. Saat -15 % alennuksen ketjun viidessä eri hotellissa muun muassa Rovaniemellä, Saariselällä ja Kilpisjärvellä.

Lisätietoja hotelli- ja kylpyläalennuksista sekä etukoodisi löydät OMA+ -palvelusta.