Skip to content

Hem Hotellförmåner för alla tillfällen

Hotellförmåner för alla tillfällen

Ämnen

  • Medlemsförmån
  • Välbefinnande och fritid

Visste du att du som medlem i YTK Arbetsliv får ett brett utbud av hotellförmåner över hela Finland? Från och med slutet av sommaren har utbudet av hotell- och spaförmåner utökats ytterligare. Oavsett om du är ute efter en aktiv semester, avkoppling eller en stadssemester hittar du de bästa förmånerna i urvalet.

Ät gott, motionera och gör aktiviteter på egen hand eller delta i organiserade aktiviteter i Vierumäki. Som komplett medlem i YTK får du nu en ny rabatt på -15 % på dygnspriset för logi. Du kan välja det alternativ som passar dig bäst från tre olika hotell.

Hotel Fennada är ett modernt kvalitetshotell med centralt läge. Poolen, spaet och restaurangerna i området kan nås direkt via porten.

Det renoverade Sporttihotelli Pihkala, som ligger i hjärtat av området, är stilfullt avslappnat och fräscht. Hotellet har utformats med tanke på idrottsmännens och idrottskvinnornas grundläggande behov, med torkmöjligheter för sportutrustning och kylförvaring för snacks.

Valkjärvi Country Club är ett prisvärt val för den aktiva semesterfiraren. Country Club ligger i utkanten av kärnområdet.

Kom också ihåg dessa hotell- och spaförmåner

GreenStar-hotellen erbjuder högkvalitativt, miljövänligt boende på fem orter som Finlands första koldioxidneutrala hotellkedja. Få -15% rabatt på det dagliga rumspriset. Hotellen ligger i Uleåborg, Joensuu, Vasa, Jyväskylä och Lahtis.

Hotel U14 är ett familjeägt boutiquehotell bara några steg från Esplanaden och Kauppatori i Helsingfors. Få – 20% rabatt på boende och på mat och alkoholfria drycker i hotellets restaurang Version.

På Ikaalinen Spa får du rabatt på rumspriserna på SPA Hotel och SPA Loft Hotel. Rabatten är -20% sön-sön och -15% tor-lör. Rabatten inkluderar boende, frukost, fri användning av spa och gym.

Kämp Collection-hotellen erbjuder det bredaste utbudet av förstklassiga hotell, restauranger, barer och spa i hjärtat av Helsingfors. Som medlem får du 20% rabatt på dagspriset för övernattningar. Rabatten gäller på vissa hotell – kolla för mer information!  

På Nådendal och Runsala spa får du -30% rabatt på spabehandlingar och -15% rabatt på boende.

Santa’s Hotels är en familjeägd hotellkedja i Lappland som erbjuder personligt boende och restaurangtjänster i norra Finland och Lappland. Få -15% rabatt på fem olika hotell i kedjan, inklusive Rovaniemi, Saariselkä och Kilpisjärvi.

För mer information om hotell- och spa-rabatter och din förmånskod, besök OMA+-tjänsten.