Hyppää sisältöön

Etusivu Tutustu täysjäsenen uusiin etuihin!

Tutustu täysjäsenen uusiin etuihin!

Aiheet

  • Hyvinvointi ja vapaa-aika
  • Jäsenetu

YTK Työelämän jäsenenä saat nyt entistäkin enemmän iloa ja hyötyä jäsenyydestäsi! Maaliskuussa etusi ovat täydentyneet muun muassa musiikin soitonopetuksen verkkopalvelulla sekä uudella kylpyläalennuksella.

Anna musiikin viedä

Ota haltuusi kitaran, koskettimien tai rumpujen soitto tai opi laulamaan niin, että kehtaat kajauttaa muuallakin, kuin yksin suihkussa! Rockway.fi on kotimainen soitonopetuksen verkkopalvelu, josta löydät runsaasti oppimateriaalia tasostasi riippumatta.  

Täysjäsenenä voit kokeilla palvelua 30 päivää täysin ilmaiseksi. Kokeilujakson jälkeen saat 25 % alennuksen palvelun tilauksesta. 

Viihdy altailla ja saunassa

Lähde perheen tai ystävän kanssa Flamingo Spahan virkistymään!  Aikuisten kylpylässä nautit hoidoista, saunoista ja altaista. Koko perheen vesipuistossa vietät puolestaan iloisen ja vauhdikkaan päivän liukumäkien, porealtaiden ja virtuaalisen vesipelin äärellä. 

Saat aikuisten kylpylän sekä koko perheen vesipuiston pääsyliput etuhintaan itsellesi ja tuttavalle. 

  • Flamingo Span aikuisten kylpylän pääsylippu 25 €/hlö (norm. 34 €)  
  • Vesipuiston sisäänpääsy (yli 10-vuotiaalta) 10 €/hlö (norm. 17-20 €)  

Majoitu joustavasti

U Hotels digihotellit tarjoavat laadukasta majoitusta itsepalvelukonseptilla erinomaisten kulkureittien ja palveluiden lähellä. Modernilla itsepalvelukonseptilla toimivan majoituksen varaat helposti ja nopeasti.

Jäsenetuna saat 15 % alennuksen päivän huonehinnasta.

Hotelli Kuohu, Kangasala
Hotelli Kuohu sijaitsee Kangasalan keskustassa, Kirkkojärven rannalla. Hotellissa on 34 huonetta, joista on kauniit näköalat joko Kangasalan keskustaan tai Kirkkojärven suuntaan.

Hotelli Loimu, Raisio
Hotelli Loimun keskeinen ja rauhallinen sijainti Raision torin laidalla ja monipuoliset palvelut hotellin ympärillä takaavat onnistuneen vierailun niin työn kuin vapaa-ajan merkeissä.

Hotelli Sointu, Järvenpää
Hotelli Soinnun tyylikäs skandinaavinen sisustus ja modernit huoneet tarjoavat puitteet rentouttavaan majoittumiseen. Ilmainen pysäköinti ja valmiiksi katettu aamupala vapauttavat aikaasi.

Katso kaikki jäsenetusi!