Skip to content

Hem Ta del av de nya förmånerna som komplett medlem!

Ta del av de nya förmånerna som komplett medlem!

Ämnen

  • Medlemsförmån
  • Välbefinnande och fritid

Som komplett medlem i YTK får du nu ännu mer glädje och förmåner av ditt medlemskap! I mars har dina förmåner utökats med bland annat Elisa Kirja, onlinetjänst för musiklektioner och en spa-rabatt.

Fördjupa dig i berättelser

Elisa Kirja har ett stort utbud av intressanta saker att lyssna på och läsa. Böckerna är lätta att ta med sig, även utan internetuppkoppling.

Som komplett medlem i YTK får du 50 % rabatt på en 4-månadersprenumeration på Elisa Kirja. Du kan välja mellan två alternativ:

  • Elisa Kirja Mini: 20 timmar läsning och lyssning per månad. Förmånspris 4,99 €/månad (normalt 9,99 €/månad).
  • Elisa Kirja Premium: 110 timmars läsning och lyssning per månad. Förmånspris 8,49 €/månad (normalt 16,99 €/månad).

Om du inte har provat Elisa Kirja tidigare kan du alternativt välja rabatten för gratis provperiod. Under den 60 dagar långa provperioden har du 40 timmars läs- eller lyssningstid till ditt förfogande.

Låt musiken föra dig

Spela gitarr, keyboard eller trummor, eller lär dig sjunga så att du kan sjunga på fler ställen än bara i duschen! Rockway.fi är en inhemsk tjänst för musikutbildning online, där du hittar en mängd utbildningsmaterial oavsett nivå.

Som komplett medlem kan du prova tjänsten i 30 dagar helt kostnadsfritt. Efter testperioden får du 25% rabatt på din prenumeration.

Njut av poolerna och bastun

Åk med familjen eller en vän till Flamingo Spa för en uppfriskande semester! I spaet för vuxna kan du njuta av behandlingar, bastur och pooler. I familjevattenparken får du en rolig och actionfylld dag med rutschkanor, bubbelpooler och ett virtuellt vattenspel.

Köp biljetter till vuxen-spa och familjevattenpark till specialpris för dig själv och en vän.

  • Inträdesbiljett till Flamingo Spa för vuxna för 25 €/person (norm 34 €)
  • Inträde till Vattenparken (över 10 år) för 10 € per person (normalt 17-20 €)

Flexibelt boende

U Hotels digitala hotell erbjuder kvalitetsboende med självhushållskoncept, nära utmärkta transportförbindelser och service. Boka ditt boende snabbt och enkelt med vårt moderna självhushållskoncept.

Som medlem får du 15% rabatt på det dagliga rumspriset.

Hotell Kuohu, Kangasala
Hotell Kuohu ligger i centrum av Kangasala, vid stranden av sjön Kirkkojärvi. Hotellet har 34 rum med vacker utsikt över antingen Kangasalas centrum eller Kirkkojärvi.

Hotell Loimu, Reso
Hotell Loimus centrala och lugna läge vid kanten av Resos marknadstorg och det breda utbudet av tjänster runt hotellet garanterar en lyckad vistelse för både arbete och fritid.

Hotell Sointu, Träskända
Hotell Sointus eleganta skandinaviska inredning och moderna rum erbjuder ett avkopplande boende. Gratis parkering och en färdiglagad frukost kommer att frigöra din tid.

Se alla förmåner för fritid!