Hyppää sisältöön

Etusivu Uudistimme verkkosivumme! 

Uudistimme verkkosivumme! 

Aiheet

  • YTK

Meillä on uudet verkkosivut! Halusimme rakentaa sivut, joilta löytyy selkeästi tietoa lukuisista eri palveluistamme. Tieto on tuotu esille selkeällä, nykyaikaisella ja raikkaalla tavalla, saavutettavuuteen ja mobiilikäytettävyyteen panostaen. Halusimme varmistaa, että jokainen vierailu sivuillamme on sujuva ja mukava kokemus. 

YTK Työttömyyskassan sivut löytyvät nyt osoitteesta ytkkassa.fi. Ne keskittyvät jatkossakin palvelemaan päivärahan hakijoita, ja tarjoavat tietoa työttömyysturvaan liittyen. Vanhoja tuttuja ominaisuuksia on entisestään paranneltu. Uusi chatmuotoon rakennettu päivärahalaskuri kertoo kätevästi vaihe vaiheelta, miten eri tekijät vaikuttavat päivärahan laskemiseen. Maksuennustesivu kertoo entistä kuvailevammin kunkin hetken käsittelytilanteesta.   

Kaikki lukuisat huippuedut eri työelämän käänteisiin on koottu tänne ytkpalvelut.fi-sivulle. Täältä löytyvät niin Lakikaveri, vakuutukset kuin inspiroivat verkkokoulutuksetkin, ja kaikki muutkin rahan arvoiset edut. Kurkkaa täältä kaikki jäsenedut!   

Olemme pyrkineet tekemään uusista sivuistamme parhaat mahdolliset. Hiomme sivuja jatkuvasti paremmaksi. Kiitos kärsivällisyydestänne, ja tervetuloa tutustumaan uusille sivuille!