Skip to content

Hem Vi har förnyat våra webbsidor!

Vi har förnyat våra webbsidor!

Ämnen

  • YTK

Vi har en ny hemsida! Vi ville bygga en webbplats där du tydligt kan hitta information om våra många olika tjänster. Informationen presenteras på ett tydligt, modernt och fräscht sätt, med fokus på tillgänglighet och mobil användbarhet. Vi ville se till att varje besök på vår webbplats blir en smidig och trevlig upplevelse.

YTK Arbetslöshetskassas webbplats finns nu på ytkkassa.fi. De kommer även i fortsättningen att fokusera på att betjäna dagpenningssökande och ge information om arbetslöshetsförmåner. Gamla bekanta funktioner har förbättrats ytterligare. Den nya dagpenningskalkylatorn i chattformat förklarar steg för steg hur olika faktorer påverkar beräkningen av dagpenningen. Sidan med betalningsprognoser ger en mer beskrivande översikt över den aktuella behandlingsstatusen.

ytkpalvelut.fi har vi samlat alla de många bästa förmånerna för olika livssituationer. Här hittar du Juristkompisen, försäkringar, inspirerande onlineutbildningar och alla andra förmåner som är värda dina pengar.

Vi har försökt att göra vår nya webbplats så bra som möjligt. Vi slipar ständigt på sidorna för att göra dem bättre. Tack för ditt tålamod och välkommen att kolla in de nya sidorna!