Hyppää sisältöön

Etusivu LinkedInin perusteet, Tutustuminen tietoturvaan vai Ajanhallinnan Kung Fu – Minkä ilmaisista koulutuksista sinä valitset?

LinkedInin perusteet, Tutustuminen tietoturvaan vai Ajanhallinnan Kung Fu – Minkä ilmaisista koulutuksista sinä valitset?

Aiheet

  • Jäsenetu
  • Osaamisen kehittäminen

Tiesithän, että YTK:n täysjäsenille on ilmaiseksi tarjolla valtava valikoima erilaisia verkkokoulutuksia digitaidoista kirjanpitoon ja hyvinvointiluennoista juridiikkaan? Voit valita jonkun koulutustärpeistämme – tai mitä tahansa haluatkaan nyt oppia!

Koulutuskirjaston kursseista suurin osa on katsottavissa silloin, kun sinulle sopii, mutta palvelusta löytyy myös reaaliaikaisia etäkoulutuksia, joilla pääset oppimaan yhdessä muiden kanssa.

Edes ajanpuute ei ole esteenä uuden oppimiselle, sillä osa koulutussisällöistä kestää vain 10 minuuttia. Toki kirjastosta löytyy runsaasti myös syvemmälle meneviä useamman tunnin koulutuksia.

Koska valinnanvaraa Eduhousen koulutuskirjastossa todellakin riittää, poimimme sinulle muutamia tärppejä.

Sukellus digiin:

Työnhaku LinkedInissä: Opi miten virität profiilisi terään ja etsit töitä LinkedInistä. (59 min)

Video sosiaalisessa mediassa: Pureudutaan siihen, miten videoita tehdään ja käytetään somessa. (1 h 43 min)

Taitoja työelämään

Ajanhallinnan Kung Fu: Kurssilla opitaan minimoimaan keskeytykset, kiertämään ajanhukkaajat ja suunnittelemaan ajankäyttöä. (Yhteiskesto 2 h 7 min)

Tutustuminen tietoturvaan: Opit tunnistamaan huijaukset, suojaamaan tietosi sekä tutustut tekijänoikeuksiin ja GDPR-lainsäädännön vaatimuksiin. (1h 15 min)  

Voimavarat ja hyvinvointi etätyössä: Koulutuksessa pureudutaan mm. stressin hallintaan, motivaatioon, itsensä johtamiseen ja palautumiseen. (Yhteiskesto 1 h 21 min)

Yksittäisen kurssin hinta voi tavallisesti olla satoja tai jopa tuhansia euroja, mutta YTK:n täysjäsenenä kaikki kurssit ovat ilmaiseksi käytössäsi.

Näin saat edun käyttöösi:

  1. Varmista, että olet YTK:n täysjäsen. Jos et ole, liity tai päivitä jäsenyytesi täältä.
  2. Kirjaudu OMA+ -palveluun
  3. Valitse Webinaarit ja koulutukset -välilehti
  4. Laita rasti suostumusruutuun, jolloin rekisteröitymislinkki ilmestyy näkyviin
  5. Klikkaa ”Siirry rekisteröitymiseen”, jolloin siirryt Eduhousen palveluun viimeistelemään rekisteröitymisesi ilmaiseksi
  6. Anna pyydetyt tiedot. Jos ammattiasi ei löydy listalta, valitse ’muu’ (ammattitietoa kysytään tilastointitarkoituksiin).
  7. Kas noin! Verkkokoulutuskirjasto on nyt käytettävissäsi!

Jos olet jo rekisteröitynyt OMA+ -palvelun kautta, kirjaudu suoraan sisään Eduhouse-palveluun.

Lue lisää tästä jäsenedusta.

Ps. Oletko jo löytänyt omat suosikkikoulutuksesi?

Kuulisimme siitä tosi mielellämme ja jakaisimme ehkä vinkkisi myös muille. Laita meille viestiä somessa (Facebook Instagram) tai sähköpostilla: [email protected]