Hyppää sisältöön

Etusivu Sukella uusiin oppeihin valmiiden opintopolku­jen avulla

Sukella uusiin oppeihin valmiiden opintopolku­jen avulla

Aiheet

  • Jäsenetu
  • Opiskelu
  • Osaamisen kehittäminen

Tiesitkö, että Työelämän verkkokoulutuskirjastosta löydät lähes 150 valmista opintopolkua? Oppimisesi etenee järjestelmällisesti ja tuo sinulle laajaa osaamista ja monipuolisia näkökulmia. Kaikki verkkokoulutuskirjaston sisällöt ovat ilmaisia YTK:n täysjäsenille.

Poimimme sinulle muutamia tärppejä, mutta käy tutustumassa tarjontaan vielä tarkemmin! Vinkkiemme lisäksi löydät opintopolkuja muun muassa johtamisesta, talousasioista sekä HR- ja palkka-aiheista. 

Kaikki valmiit kokonaisuudet löydät palvelusta hakusanalla ”opintopolku”. 

Huom!

Muista aloittaa rekisteröitymällä verkkokoulutuskirjaston käyttäjäksi OMA+:n kautta, jos et ole vielä ottanut sitä käyttöösi. Lue lisää.

Tekoäly

Tekoälyn käyttö 21h 15 min 

Opintopolku käsittelee tekoälyä ja sen hyödyntämistä esimerkiksi luovassa työssä, kirjoittamisessa ja omien työtehtävien tehostamisessa. Opit lisäksi muun muassa tekoälyn tietoturvasta. 

Tekoälyn käyttö kuvien ja videoiden luomisessa 5h 19 min  

Opintopolussa tutustut tekoälyn käyttöön kuvien ja videoiden tuotannon apuna. Pääset myös tutustumaan eri työkaluihin sekä tietoturvan kysymyksiin.  

Työelämä­taidot ja hyvinvointi

Parempaa työelämää: merkityksellisyys, muutos ja oppiminen 4 h 15 min 

Monesti sanotaan, että vain muutos on pysyvää. Tämä on totta myös työelämässä. Opintopolku auttaa sinua ymmärtämään, miten voit itse vaikuttaa siihen, että työsi on myös tulevaisuudessa merkityksellistä ja opit uutta.  

Tuumasta toimeen – kaikki ajanhallinasta 6 h 47 min 

Tuntuuko että aika ei riitä ja on vaikea keskittyä yhteen asiaan kerralla? Kasaantuvatko tekemättömät työt? Tämän opintopolun aikana opit hallitsemaan ajankäyttöäsi, minimoimaan keskeytykset sekä suunnittelemaan ja priorisoimaan työskentelyäsi.  

Paranna työhyvinvointiasi 9 h 53 min 

Hyvän työhyvinvoinnin takana on työ, joka on mieluisaa, palkitsevaa ja merkityksellistä, eikä kuormita liikaa. Tule keräämään oppeja työhyvinvointisi ylläpitämiseen ja parantamiseen!  

Viestintä ja projektin­hallinta

Viestintä ja vuorovaikutus työelämässä 5h 15 min  

Vuorovaikutus ja viestintä ovat tärkeimpiä työelämätaitoja. Opintopolku auttaa sinua vahvistamaan vuorovaikutus-, esiintymis- ja neuvottelutaitojasi.  

Sosiaalisen median sisällöntuottajan opintopolku 16 h 28 min 

Opi luomaan huomiota herättävää ja ammattimaista sisältöä eri sosiaalisen median alustoille. Saat käytännön harjoituksia ja vinkkejä, jotka auttavat sinua tuottamaan ammattimaista sisältöä ja tavoittamaan yleisösi tehokkaasti sosiaalisessa mediassa. 

Projektinhallinta 16 h 28 min  

Tämän kattavan kokonaisuuden avulla opit paitsi projektipäällikön roolista myös muun muassa aikataulutuksesta, dokumentoinnista, riskienhallinnasta sekä viestinnästä.