Skip to content

Hem Fördjupa dig i nya lektioner med färdiga läroplaner

Fördjupa dig i nya lektioner med färdiga läroplaner

Ämnen

  • Kunskapsutveckling
  • Medlemsförmån
  • Studier

Visste du att du kan hitta nästan 150 färdiga läroplaner i Online-utbildningsbiblioteket för arbetslivet? Ditt lärande kommer att fortskrida systematiskt och ge dig ett brett spektrum av färdigheter och perspektiv. Allt innehåll i utbildningsbiblioteket är gratis för YTK:s kompletta medlemmar.

Vi har valt ut några höjdpunkter åt dig, men ta en närmare titt! Förutom våra tips hittar du inlärningsvägar om ämnen som ledning, ekonomi, HR och löner. 

Du hittar alla färdiga paket genom att söka efter ”läroplan”. 

Obs!

Kom ihåg att börja med att registrera dig som användare av onlineutbildningsbiblioteket via OMA+ om du inte redan har gjort det. Läs mer om detta.

Artificiell intelligens

Att använda AI 21h 15 min 

Den här utbildningsvägen utforskar AI och hur man använder det i kreativt arbete, skrivande och för att göra ditt eget arbete mer effektivt. Du får också lära dig mer om AI-säkerhet, bland annat. 

Använda AI för att skapa bilder och videor 5h 19 min  

I den här kursen får du lära dig om hur AI kan användas för att producera bilder och videor. Du får också lära dig om olika verktyg och säkerhetsfrågor.  

Arbetslivsfärdigheter och välbefinnande

Bättre arbetsliv: relevans, förändring och lärande 4h 15 min 

Det sägs ofta att endast förändring är permanent. Detta gäller även i arbetslivet. Läroplanen hjälper dig att förstå hur du kan göra skillnad för att se till att ditt arbete fortsätter att vara meningsfullt och att du fortsätter att lära dig.  

Från tanke till handling – allt om tidsplanering 6 h 47 min 

Känner du att du inte har tillräckligt med tid och tycker att det är svårt att fokusera på en sak i taget? Har du en hög med oavslutat arbete? Under den här kursen får du lära dig hur du hanterar din tid, minimerar avbrott och planerar och prioriterar ditt arbete.  

Förbättra ditt välbefinnande på jobbet 9 h 53 min 

Ett gott välbefinnande på jobbet handlar om ett arbete som är roligt, givande, meningsfullt och inte överväldigande. Kom och lär dig hur du upprätthåller och förbättrar ditt välbefinnande på jobbet!  

Kommunikation och projektledning

Kommunikation och interaktion på jobbet 5h 15 min  

Interaktion och kommunikation är viktiga färdigheter i arbetslivet. Denna läroplan hjälper dig att stärka dina kommunikations-, presentations- och förhandlingsfärdigheter.  

Läroplan till innehållsproducent för sociala medier 16 h 28 min 

Lär dig hur du skapar iögonfallande och professionellt innehåll för olika sociala medieplattformar. Få praktiska övningar och tips som hjälper dig att producera professionellt innehåll och nå din publik effektivt på sociala medier. 

Projektledning 16 h 28 min  

I denna omfattande kurs får du inte bara lära dig om projektledarens roll, utan också om schemaläggning, dokumentation, riskhantering och kommunikation.