Hyppää sisältöön

Etusivu Usein kysyttyä Työelämän verkkokoulutuskirjastosta

Usein kysyttyä Työelämän verkkokoulutuskirjastosta

Aiheet

  • Jäsenetu
  • Opiskelu
  • Osaamisen kehittäminen

Täysjäsenyyteen sisältyvä verkkokoulutuskirjasto on huippuetu, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää! Tässä muutamia palvelun käyttöön liittyviä huomioita, joihin jäsenemme ovat etsineet vastauksia. Toivottavasti pääset näillä vinkeillä eteenpäin!

Jäsenillemme räätälöity kattaus koulutuksia sisältyy jäsenmaksuusi – et maksa ylimääräistä

Täysjäsenenä tai opiskelijajäsenenä saat maksutta verkkokoulutuskirjaston jäsenillemme räätälöidyn valikoiman sekä etäkoulutukset käyttöösi. Saat siis 24 €:n vuosijäsenmaksullasi käyttöösi kattavan valikoiman koulutuksia, joiden arvo on jopa satoja euroja kuukaudessa! Muista vain varmistaa, että olet rekisteröitynyt palvelun käyttäjäksi OMA+:n kautta ja selaat valikoimaa kirjautuneena. 

Myös etäkoulutukset sisältyvät diiliin

Verkkokoulutuskirjaston tallenteiden lisäksi voit osallistua etäkoulutuksiin veloituksetta. Etäkoulutusten arvo vaihtelee satasista yli tuhanteen euroon, mutta sinulle YTK:n täysjäsenä nämä sisältyvät 24 euron jäsenmaksuusi.

Vuorovaikutteisiin etäkoulutuksiin osallistut vain livenä

Suurinta osaa näistä tiettyyn ajankohtaan sidotuista etäkoulutuksista ei tallenneta. Vain julkishallinnon koulutukset sekä ajankohtaiskatsaukset tallennetaan myöhempää katselua varten. Useimmista etäkoulutusaiheista löydät kuitenkin myös verkkokoulutuksia, joten suosittelemme selaamaan tarjontaa: löydät mitä todennäköisimmin mielenkiintoista sisältöä myös tallenteiden joukosta!

Palvelun käyttöönotto edellyttää rekisteröitymistä

Käyttääksesi verkkokoulutuskirjastoa ja osallistuaksesi etäkoulutuksiin maksutta, sinun tulee rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Onneksi se on helppoa!

Tee näin:

  1. Kirjaudu OMA+:aan ja klikkaa auki Webinaarit ja koulutukset -välilehti 
  2. Laita rasti suostumusruutuun, jolloin rekisteröintilinkki aktivoituu ja pääset siirtymään Eduhousen sivuille viimeistelemään rekisteröitymisesi veloituksetta 
  3. Vahvista vielä rekisteröitymisesi Eduhousen lähettämän sähköpostin kautta – ja kas noin! Verkkokoulutuskirjasto on nyt käytettävissäsi!

Muista kirjautua ennen kuin katsot

Kuten minkä tahansa suoratoistopalvelun tai äänikirjasovelluksen, voi verkkokoulutuskirjastonkin sisällöt saada käyttöönsä vain rekisteröitynyt käyttäjä, joka on kirjautunut palveluun käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan. Katsellaksesi koulutuksia ja halutessasi ilmoittautua etäkoulutuksiin, kirjaudu siis aina ensin.

Kerro omista koulutustoiveistasi

Palveluntuottaja Eduhouse toteuttaa säännöllisesti heille saapuneita jäsentemme koulutustoiveita. Jätä siis rohkeasti omasi Eduhousen asiakaspalveluun [email protected]

Palvelu sopii myös kiireiseen arkeen

Koulutukset on palasteltu niin pieniin osioihin, että kiireisempikin ennättää katsella – tai vaikka kuunnella autoa ajellessa tai lenkkeillessä – täsmäkoulutuksia silloin tällöin. Koulutuskirjasto on yksi kiitetyimpiä jäsenetujamme. Tässä yhden tyytyväisen jäsenen palaute:

“Hyvin pätkittyjä kokonaisuuksia. Vaikka kokonaiskesto on pitkä, osittaminen auttaa jaksamaan. Kaikissa katsomissani todella hyvät esiintyjät ja koulutusmateriaalit.”