Skip to content

Hem Q & A: Online utbildningsbibliotek för arbetslivet

Q & A: Online utbildningsbibliotek för arbetslivet

Ämnen

  • Kunskapsutveckling
  • Medlemsförmån
  • Studier

Onlineutbildningsbiblioteket som ingår i det kompletta medlemskapet är en stor förmån som du definitivt bör dra nytta av! Här är några kommentarer om användningen av tjänsten som våra medlemmar har letat efter svar på. Vi hoppas att dessa tips hjälper dig att komma igång!

Ett skräddarsytt urval ingår i din medlemsavgift – du betalar inget extra 

Som komplett medlem eller studentmedlem får du fri tillgång till ett urval innehåll skräddarsytt för våra medlemmar samt till distansutbildningar. Med din årliga medlemsavgift på 24 euro får du alltså tillgång till ett brett utbud skolningar, som är värda till och med hundratals euro per månad! Se bara till att du är registrerad som användare via OMA+ och bläddra i utbudet när du är inloggad. 

Distansutbildning ingår också i erbjudandet 

Förutom onlineutbildningsbiblioteket kan du också delta i kostnadsfria distanskurser. Distansutbildningar kan kosta allt från hundratals euro till över tusen euro, men för dig som är komplett medlem i YTK ingår de i din medlemsavgift på 24 euro.  

Interaktiv distansutbildning är endast tillgänglig live 

De flesta av dessa tidsbegränsade distansutbildningar spelas inte in. Endast utbildningen i offentlig förvaltning och de aktuella händelserna kommer att spelas in för senare visning. De flesta av distansutbildningsämnena finns dock också tillgängliga online, så vi rekommenderar att du tittar igenom utbudet: du kommer sannolikt att hitta intressant innehåll bland inspelningarna! 

Registrering krävs för att få tillgång till tjänsten 

För att få tillgång till eLearning-biblioteket och delta i kostnadsfria distanskurser måste du registrera dig som användare. Lyckligtvis är det enkelt!  

Gör bara så här: 

  1. Logga in på OMA+ och klicka på fliken Webbseminarier och utbildningar. 
  2. Kryssa i samtyckesrutan, vilket aktiverar registreringslänken och tar dig till Eduhouse webbplats för att slutföra din registrering kostnadsfritt. 
  3. Så där ja! De tusentals kurserna i eLearning-biblioteket är nu tillgängliga för dig! 

Kom ihåg att logga in innan du tittar 

Som med alla streamingtjänster eller ljudboksapplikationer är åtkomst till innehållet i eLearning-biblioteket endast tillgängligt för registrerade användare som har loggat in med sitt användarnamn och lösenord. Logga därför alltid in först för att se kurser och registrera dig för distansutbildning.   

Berätta för oss om dina utbildningspreferenser

Eduhouse är en tjänsteleverantör som regelbundet svarar på förfrågningar om utbildning från våra medlemmar. Du är därför välkommen att lämna dina egna önskemål till Eduhouses kundtjänst [email protected].  

Det är en tjänst som passar in i ditt hektiska liv 

Utbildningarna är uppdelade i små avsnitt så att även den mest upptagna av er kan titta – eller till och med lyssna medan ni kör bil eller joggar – på enstaka utbildningstillfällen på plats. Utbildningsbiblioteket är en av våra mest uppskattade medlemstjänster. Här är feedback från en nöjd medlem: 

”Välplanerade paket. Även om den totala längden är lång, hjälper segmenteringen dig att hålla igång. Alla som jag har tittat på har riktigt bra presentatörer och utbildningsmaterial.”