Hyppää sisältöön

Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä ja yhteistyökumppani

Arvonnan järjestäjä:

YTK Työelämä ry ”arvonnan järjestäjä”
Teollisuuskatu 4, 32200 Loimaa

2. Osallistumiskelpoisuus 

Arvontaan osallistuvat kaikki YTK palvelut Facebook-profiilissa 15.12.2023 julkaistua arvontajulkaisua kommentoineet.

Arvontaan eivät saa osallistua arvonnan järjestäjän työntekijät. Järjestäjällä on oikeus ilman erillistä ilmoitusta jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset arvontaan, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

3. Osallistumisaika 

Osallistumisaika on 15.12. klo 12.00 – 31.12.2023 klo 23.59.

4. Osallistuminen 

Arvontaan osallistuvat kaikki YTK palvelut Facebook-profiilissa 15.12.2023 julkaistua arvontajulkaisua kommentoineet.
Facebook ei ole mukana arvonnassa, eikä sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla.

5. Palkinnot

Palkintona arvotaan 2 kpl Finnkinon leffalippuja (arvo 22,84€).

Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa, muuttaa rahaksi tai siirtää toiselle henkilölle. Järjestäjä vastaa kaikista arvontaan liittyvistä kuluista. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetun palkinnon toiseen vastaavan arvoiseen.

6. Arvonta 

Arvonta suoritetaan 2.1.2024. YTK Työelämä järjestää arvonnan ja arpoo voittajan. Järjestäjä ottaa voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti. Jos voittajaa ei tavoiteta seitsemän arkipäivän kuluessa arvonnasta, Järjestäjä arpoo uuden voittajan.

Järjestäjä suorittaa palkinnoista mahdollisesti maksettavaksi tulevat kulut. Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa.

7. Järjestäjän vastuu 

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän ja arvonnan Yhteistyökumppanin vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Järjestäjä tai Yhteistyökumppani eivät vastaa mahdollisista painovirheistä, osallistujien yhteystiedoissa olevista virheistä taikka tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumisessa, palkinnon vastaanottamisessa tai sen käyttämisessä.

Edellä mainitut vastuunrajoitukset eivät rajoita sellaista korvausvelvollisuutta, jota ei voida poissulkea tai rajoittaa kuluttajansuojalainsäädännön, tuotevastuulain tai muun pakottavan lainsäädännön nojalla.

8. Immateriaalioikeudet

Oikeudet arvonnan toteuttamisessa käytettyyn materiaaliin ja siihen liittyviin immateriaalioikeuksiin kuuluvat Järjestäjälle tai Yhteistyökumppanille Kaiken arvontaan liittyvän materiaalin käyttö on kielletty ilman Järjestäjän kirjallista etukäteislupaa.

9. Sääntöjen muutokset ja tulkinta

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan YTK Työelämän verkkosivuilla. Järjestäjä voi myös oikaista tai muuttaa sääntöjä mahdollisten paino- ja muiden virheiden korjaamiseksi arvontaan osallistumisajan aikana. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.