Hyppää sisältöön
Etusivu Flamingo Spa
  • Täysjäsenille
  • Opiskelijajäsenille

Flamingo Spa

YTK:n täysjäsenenä saat alennusta Flamingo Span Aikuisten kylpylän sekä koko perheen Vesipuiston pääsylipuista. Etuhinta koskee myös ystävää tai perheenjäsentä.

Flamingo Span Aikuisten kylpylä on lumoava yhdistelmä hyvinvointia, hyvää oloa ja viihtymistä. Aikuisten kylpylässä voit nauttia hoidoista, erilaisista saunoista sekä pulahtaa altaisiin. Saunarituaalit tarjoavat täydellisen tilaisuuden kokea jotain ainutlaatuista kylpylävierailun aikana.

Koko perheen Vesipuistossa vietät puolestaan hauskan ja aktiivisen päivän. Vesiliukumäkiä löytyy niin perheen pienimmille kuin hurjimmillekin vesipedoille. Rentoudu Vesipuiston porealtaissa, testaa tasapainoa Wibit -radalla ja kokeile Suomen ensimmäistä virtuaalista vesipeliä ison altaan matalikolla.

YTK:n täysjäsenenä tai opiskelijajäsenenä saat:

Hintaedut ovat voimassa ma-to 01.02.2024 – 30.06.2024. Etua ei voi hyödyntää viikoilla 8–9 tai pääsiäisenä. Lippuetu on myynnissä paikan päällä Flamingo Span vastaanotossa. Edun saat näyttämällä voimassa olevaa jäsentodistusta. Voit joko tulostaa jäsentodistuksesi OMA+ -palvelusta tai näyttää sen kirjautumalla OMA+:aan.

Hintaetu on henkilökohtainen eikä sitä voi yhdistää muihin tarjoushintoihin.

Katso kaikki edut vapaa-ajalle!