Hyppää sisältöön
Etusivu Flamingo Spa

Flamingo Spa

YTK Työelämän jäsenenä saat alennusta Flamingo Span Aikuisten kylpylän sekä koko perheen Vesipuiston pääsylipuista. Etuhinta koskee myös ystävää tai perheenjäsentä.

Flamingo Span Aikuisten kylpylä on lumoava yhdistelmä hyvinvointia, hyvää oloa ja viihtymistä. Aikuisten kylpylässä voit nauttia hoidoista, erilaisista saunoista sekä pulahtaa altaisiin. Saunarituaalit tarjoavat täydellisen tilaisuuden kokea jotain ainutlaatuista kylpylävierailun aikana. Aikuisten kylpylästä löydät lämminvesialtaan, kylmäaltaan, mineraalialtaan sekä 8 erilaista saunaa.

Koko perheen Vesipuistossa vietät puolestaan hauskan ja aktiivisen päivän. Vesiliukumäkiä löytyy niin perheen pienimmille kuin hurjimmillekin vesipedoille. Rentoudu Vesipuiston porealtaissa, testaa tasapainoa Wibit-radalla ja kokeile Suomen ensimmäistä virtuaalista vesipeliä ison altaan matalikolla. Vesipuistosta löydät lisäksi saunan, aktiivialtaan, sporttialtaan ja lastenaltaan.

YTK Työelämän jäsenenä tai opiskelijajäsenenä saat:

Etu on voimassa em. rajoitetun ajan (ei vk 8–9, pääsiäisenä, vk 42–43, vk 52–1). Etu koskee sinua ja ystävääsi tai perheenjäsentä – voit siis ostaa kaksi lippua etuhintaan. Etuliput ovat myynnissä paikan päällä Flamingo Span vastaanotossa. Hintaetu on henkilökohtainen eikä sitä voi yhdistää muihin tarjoushintoihin.

Edun saat näyttämällä voimassa olevaa jäsentodistusta. Voit joko tulostaa jäsentodistuksesi OMA+ -palvelusta tai näyttää sen kirjautumalla OMA+:aan.