Skip to content
Hem Flamingo Spa
  • Studentmedlemmar
  • Kompletta medlemmar

Flamingo Spa

Som komplett medlem i YTK får du rabatt på biljetter till Flamingo Spa Vuxen-spa och Familjevattenparken. Rabatten gäller även för en vän eller familjemedlem.

Flamingo Spas Vuxen-spa är en förtrollande kombination av välbefinnande, wellness och nöje. På Vuxen-spaet kan du njuta av behandlingar, olika bastur och ta ett dopp i poolerna. Basturitualer erbjuder det perfekta tillfället att uppleva något unikt under ditt spabesök.

Hela familjen kommer att ha en rolig och aktiv dag i Vattenparken. Det finns vattenrutschbanor för de minsta i familjen och för de vildaste vattenmonstren. Koppla av i Vattenparkens bubbelpooler, testa din balans på Wibit-banan och prova Finlands första virtuella vattenspel på den grunda delen av den stora poolen.

Som komplett medlem eller studentmedlem i YTK får du:

Rabatten gäller mån-fre 01.02.2024 – 30.06.2024. Rabatten kan inte utnyttjas under veckorna 8-9 eller under påsken. Biljetter finns tillgängliga på plats i receptionen på Flamingo Spa. Du kan få förmånen genom att visa upp ett giltigt medlemskort. Du kan antingen skriva ut ditt medlemskort från OMA+ eller visa upp det genom att logga in på OMA+.

Prisförmånen är personlig och kan inte kombineras med andra kampanjpriser.

Se alla förmåner för fritid!