Skip to content
Hem Medlemskap

Medlem i YTK

Över en halv miljon finländska löntagare har redan valt YTK Arbetslöshetskassa som försäkringsgivare för sitt inkomstskydd. Tre av fyra av dem väljer också YTK Arbetslivtjänster som sin anställningstrygghet. Som medlem är du garanterad trygghet i varje skede av ditt arbetsliv.

Nainen fiilistelee hyväntuulisena kuulokkeet korvilla.

Vi tror på öppenhet och valfrihet

YTK Arbetslöshetskassa är öppen för anställda inom alla branscher. Som medlem i kassan får du ekonomiskt skydd i händelse av arbetslöshet. Utöver inkomstskyddet kan du också välja YTK Arbetslivs omfattande arbetslivstjänster och få ett bredare skydd för ditt arbetsliv. Om du fortfarande studerar och befinner dig i början av arbetslivet kan du bli studerandemedlem till en låg kostnad och dra nytta av alla arbetslivstjänster utan att behöva gå med i kassan.

Vad vi hört från våra medlemmar😍

En ypperligt bra förmån, som jag även använt mig av vid flera tillfällen. Dagens jurist var kunning och vänlig. 10 poäng till henne och YTK!

Hanna

Tack för en mycket konkret förmån. Jag fick råd mycket snabbt och den hjälp jag fick var till stor nytta.

Peter

Vi vill erbjuda våra medlemmar det bästa

I över 30 år har vi utvecklat våra tjänster för våra medlemmars skull. Vi efterfrågar och följer upp hur nöjda ni är och gör ändringar i enlighet med vad våra medlemmar vill ha av oss. När det gäller utkomstskyddet får du rättvisa åtgärder och mänskliga råd hos oss. Arbetslivstjänsterna utvecklas inte bara enligt era önskemål, utan också med tanke på det arbetslivet som ständigt förändras.

Monta erilaista kakkupalaa, joista käsi valitsemassa yhtä.
Käsi valitsemassa erilaisia pöydällä olevia esineitä ja työkaluja, kuten vasara, mittanauha, lankarulla, vispilä.

ABC om medlemskap

Vem kan bli medlem? Hur byter jag arbetslöshetskassa? Vad betyder förutsättning gällande medlemskap? Läs svaren på alla frågor om medlemskap här.

Bli medlem redan idag!