Skip to content

Hem Ta i bruk online-utbildnings­biblioteket och vinn ett presentkort på 100 euro

Ta i bruk online-utbildnings­biblioteket och vinn ett presentkort på 100 euro

Ämnen

  • Jobbsökande
  • Kunskapsutveckling
  • Studier

Som komplett medlem i YTK har du tillgång till ett online-utbildningsbibliotek med tusentals utbildningskurser och andra förmåner. Du kan använda dem för att utveckla dina färdigheter, lära dig nya färdigheter eller till och med lära dig att söka jobb.

Mer än 15 000 av våra medlemmar har redan dragit nytta av förmånen. Vi tror att också du kunde ha nytta och glädje av skolningarna. Utnyttja online-utbildningsbiblioteket så snart som möjligt!

Vi lottar ut 5 presentkort till Verkkokauppa.com värda 100 euro mellan den 5. – 31.3.2024 för alla som registrerar sig som användare av online-utbildningsbiblioteket. Med presentkortet kan du till exempel köpa högkvalitativ utrustning för distansutbildning.

Gör såhär:

  1. Logga in på OMA+ och klicka på Webbinarier och utbildningar
  2. Markera samtyckesrutan för att aktivera registreringslänken och gå till Eduhouse webbplats för att slutföra din kostnadsfria registrering
  3. Så där ja! Tusentals utbildningskurser från online-utbildningsbiblioteket är nu tillgängliga för dig

Alla som registrerar sig under kampanjperioden deltar automatiskt i utlottningen. Vi genomför utlottningen omedelbart efter kampanjperiodens slut och kontaktar vinnarna (5 st.) via den e-postadress som anges i YTK Arbetslivs medlemsuppgifter senast 5.4.2024. Reglerna för utlottningen.

Det finns massor att välja mellan – börja med att kolla in dessa!

Använda AI – Lär dig hur du använder AI för att göra ditt arbete mer effektivt. Läroplan 19 h 11 min.

Förbättra ditt välbefinnande på jobbet – Praktiska tips för att bibehålla och förbättra ditt välbefinnande på jobbet. Läroplan 8 h 15 min.

Digitala kommunikationsverktyg – Ta kontroll över effektiv presentationsteknik, presentationer och digital kommunikation. Läroplan 25 h 21 min.

Rollen som ny förman – Förstå och anta roller, ansvar och bästa praxis för en förman. Läroplan 13 h 57 min.

Lär dig grunderna i Excel – Lektioner om formler, beräkningar och visualisering av siffror. Läroplan 9 h 59 min.

Aivobik träning – Håll huvudet kallt i kaoset!