Hyppää sisältöön

Etusivu Hyödynnä kesän parhaat jäsen­edut virkis­täyty­miseen ja reissun päälle, tapa­turma­vakuutusta unohta­matta!

Hyödynnä kesän parhaat jäsen­edut virkis­täyty­miseen ja reissun päälle, tapa­turma­vakuutusta unohta­matta!

Aiheet

  • Hyvinvointi ja vapaa-aika
  • Jäsenetu

Muistathan, että YTK Työelämän jäsenenä saat paljon etuja ja alennuksia myös vapaa-ajalle, matkailuun ja virkistäytymiseen koko Suomessa – sekä tapaturmavakuutuksen kaikkialle maailmassa? Ota hyöty irti monista kesäisistä eduista, olitpa sitten lomalla tai et!

Käytä moni­puolisia hotelli- ja kylpylä­etujasi läpi Suomen

Vielä kesäkuussa ehdit Flamingo Span Vesipuistoon tai Aikuisten kylpylään jäsenetuhintaan!
Lähde nautiskelemaan Vantaalle koko perheen Vesipuistoon 10 €/hlö tai aikuisten kesken kylpylään 25 €/hlö (max.2 etuhintaista lippua/jäsen). Ole nopea, sillä etu on voimassa vain 30.6.2024 asti. Liput tulee ostaa paikan päällä vastaanotosta näyttämällä voimassa olevaa jäsentodistusta.

Lähde tropiikin lämpöön uudistuneeseen Ikaalisten kylpylään – 50 % vielä kesäkuun ajan!
Jäsenetuna saat Superior-, WoW-, Economy-, AuroraHut- ja Lakeside Suite-luokan majoitukset puoleen hintaan (sis. aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön – voimassa 30.6.2024 saakka). 

Kokeile vastuullista ja hiilineutraalia kotimaanmatkailua!
GreenStar-ketjun hotellit tarjoavat laadukasta ja ympäristöystävällistä majoitusta viidellä paikkakunnalla Suomessa. Saat –15 % jäsenedun päivän huonehinnasta hotelleista Oulussa, Joensuussa, Vaasassa, Jyväskylässä ja Lahdessa.

Tee kesän aktiivisin ja rentouttavin reissu Vierumäelle!
Syö hyvin, liiku ja harrasta omatoimisesti tai osallistu järjestettyyn toimintaan. Jäsenetuna saat 15 % alennuksen majoituksen päivän hinnasta valikoiduissa kohteissa. 

Lähde pääkaupungin sykkeeseen!
Kämp Collection hotellit tarjoavat laajimman valikoiman ensiluokkaisia hotelleja, ravintoloita, baareja ja spa-hoitoloita Helsingin sydämessä. Saat jäsenetuna yöpymisistä ​​​​​​​20 % alennuksen päivän hinnasta (sis. aamiaisen) valikoiduista hotelleista.

Hotel U14 on perheomisteinen boutique-hotelli aivan Helsingin Esplanadin ja Kauppatorin kupeessa. Jäsenenä saat – 20 % majoituksesta sekä ravintola Versionista.

Koe Lapin kesän lumo laatuhotelleissa!
Santa’s Hotels on lappilainen perheomisteinen hotelliketju, jolla on yksilöllisiä majoitus- ja ravintolapalveluita Pohjois-Suomessa ja Lapissa. Saat 15 % jäsenalennuksen viidessä eri hotellissa Kalajoella, Luostolla, Rovaniemellä, Saariselällä ja Kilpisjärvellä.

Sukella Varsinais-Suomen suloisimpiin kesäkohteisiin!
Naantalin ja Ruissalon kylpylähotelleista saat −30 % alennuksen kylpyläkäynneistä ja −15 % majoituksesta (pl. aatot, juhlapyhät ja heinäkuu).

Ota aikaa hyvin­voinnille ja liikunnalle missä ja milloin vain!

Hae kesärauhaa ilmaisesta mindfulness-valmennuksesta
Lisää hyvinvointiasi tietoisen hyväksyvän läsnäolon eli mindfulnessin avulla. Osallistu nyt Luotaimen Mindfulness-verkkovalmennukseen täysin veloituksetta (norm. 240 e).

Treenaa, palaudu ja harrasta Feelhobbyn videoiden avulla yhdessä hyvinvoinnin ammattilaisten kanssa!
Kurkista valikoidut sisällöt ilmaiseksi ja hyödynnä jäsenetunasi 20 € alennus FeelHobbyn 3 kk jäsenyydestä (ovh. 59,95 €).

Kesällä sattuu ja tapahtuu – muista jäsenyyteesi kuuluva vapaa-ajan tapa­turma­vakuutus!

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus on YTK Työelämän jäsenten turvana ja voimassa kaikkialla maailmassa. Vakuutus on LähiTapiolan myöntämä Ryhmätapaturmavakuutus ja koskee vakinaisesti Suomessa asuvia jäseniä, joiden jäsenmaksu on maksettu.