Skip to content

Hem Dra nytta av sommarens bästa medlemsförmåner för rekreation och resor, för att inte glömma olycksfallsförsäkring!

Dra nytta av sommarens bästa medlemsförmåner för rekreation och resor, för att inte glömma olycksfallsförsäkring!

Ämnen

  • Medlemsförmån
  • Välbefinnande och fritid

Kom ihåg att du som medlem i YTK Arbetsliv också får massor av förmåner och rabatter för fritid, resor och rekreation i hela Finland – och olycksfallsförsäkring var som helst i världen? Utnyttja de många sommarförmånerna, oavsett om du har semester eller inte!

Använd dina hotell- och spaförmåner i hela Finland

I juni kan du fortfarande besöka Flamingo Spa Water Park eller vuxen-spa till medlemspris!
Kom och njut med hela familjen i vattenparken för 10 €/person eller i vuxenspa för 25 €/person (max 2 rabatterade biljetter/medlem). Var snabb, för förmånen gäller endast till och med 30.6.2024. Biljetterna måste köpas på plats i receptionen mot uppvisande av giltigt medlemskort.

Kom in i den tropiska värmen på det förnyade Ikaalinen Spa – 50% rabatt till slutet av juni!
Som medlemsförmån får du halva priset på boende i klasserna Superior, WoW, Economy, AuroraHut och Lakeside Suite (inkl. frukost, fri användning av spa och gym – gäller till 30.6.2024).

Prova på ansvarsfulla och koldioxidneutrala inrikesresor!
GreenStar-hotellen erbjuder kvalitativt och miljövänligt boende på fem platser i Finland. Få -15% rabatt på det dagliga rumspriset på hotell i Uleåborg, Joensuu, Vasa, Jyväskylä och Lahti.

Gör sommarens mest aktiva och avkopplande resa till Vierumäki!
Ät gott, motionera och ha roligt på egen hand eller delta i organiserade aktiviteter. Som medlemsförmån får du 15% rabatt på dagspriset för boende på utvalda destinationer.

Kom in i hjärtat av huvudstaden!
Kämp Collection-hotellen erbjuder det bredaste utbudet av förstklassiga hotell, restauranger, barer och spa i hjärtat av Helsingfors. Som medlem får du 20% rabatt på dagspriset (inklusive frukost) för vistelser på utvalda hotell.

Hotel U14 är ett familjeägt boutiquehotell alldeles intill Esplanaden och Salutorget i Helsingfors. Som medlem får du – 20% rabatt på boende och restaurang Version.

Upplev magin i Lapplands sommar på kvalitetshotell!
Santa’s Hotels är en familjeägd hotellkedja i Lappland som erbjuder personliga boende- och restaurangtjänster i norra Finland och Lappland. Få 15 % medlemsrabatt på fem olika hotell i Kalajoki, Luosto, Rovaniemi, Saariselkä och Kilpisjärvi.

Dyk in i de ljuvligaste sommardestinationerna i sydvästra Finland!
Från spahotellen i Nådendal och Runsala får du -30% rabatt på spabesök och -15% rabatt på boende (exkl. kvällar, helgdagar och juli).

Ta dig tid för välbefinnande och träning var som helst, när som helst!

Få sommarro med gratis mindfulness-coaching
Öka ditt välbefinnande med hjälp av mindfulness. Delta i Luotains Mindfulness-utbildningen online nu, helt kostnadsfritt (norm 240 e).

Träna, återhämta dig och motionera med Feelhobbys videor tillsammans med hälsoproffs!
Kolla in utvalt innehåll gratis och få 20 € rabatt på ett 3-månaders FeelHobby-medlemskap (vanlightvis 59,95 €).

På sommaren händer det saker – kom ihåg din fritidsolycksfallsförsäkring som ingår i ditt medlemskap!

Fritidsolycksfallsförsäkringen är till för att skydda YTK Arbetsliv-medlemmar och den gäller i hela världen. Försäkringen är en gruppolycksfallsförsäkring som tillhandahålls av LähiTapiola och gäller för medlemmar som är stadigvarande bosatta i Finland och vars medlemsavgift har betalats.