Hyppää sisältöön

Etusivu Selkeä enemmistö jäsenistämme kokee, että YTK:n kannattaa puhua työn murroksesta

Selkeä enemmistö jäsenistämme kokee, että YTK:n kannattaa puhua työn murroksesta

Aiheet

  • Jäsenpulssi

Monimuotoistuvatko työurat? Mitä tulevaisuudessa tapahtuu perinteiselle palkkatyölle, entä työnhaulle tai ansiopäivärahan ja töiden yhdistämiselle?

Me YTK:lla uskomme, että keskustelu työn, työelämän ja työttömyyden murroksesta on tärkeää. Jäsenistöömme kuuluu yli puoli miljoonaan omaa polkuaan rakentavaa ihmistä, mikä antaa meille erinomaisen tuntuman aiheeseen.

Meitä kiinnostaa luonnollisesti kuulla myös jäsentemme ääntä aiheesta. Siksi kysyimme kesäkuun Jäsenpulssissa seuraavaa: Näetkö YTK:n tulevaisuudessa aktiivisena ja näkyvänä yhteiskunnallisena keskustelijana työn murroksen teemoihin liittyen? Saimme kyselyyn yli 16 000 vastausta ja selvä enemmistö vastasi tähän kysymykseen myönteisesti!

  • 33 % teistä vastasi ”Kyllä, ehdottomasti”
  • 39 % vastasi ”Todennäköisesti se olisi hyödyksi”
  • 23 % vastasi ”Mahdollisesti siitä voisi olla etua”
  • 4 % vastasi ”En usko, että siitä olisi erityistä hyötyä” ja vain 1 % ”Ei missään nimessä”.

Tulokset ovat siis kiistattomat! Aktiiviseen rooliimme työn murroksen keskustelussa suhtautuu selkeän myönteisesti 72 % vastaajista ja kriittisesti vain 5 %.

Kiitos vastauksistanne ja kaikista kommenteistanne! Lisää nostoja kesän Jäsenpulssin tuloksista näkyy kesän aikana nettisivuillamme ja muissa kanavissamme.