Hyppää sisältöön

Etusivu Vahinko vei Markukselta hampaat – vakuutus korvasi ison remontin

Vahinko vei Markukselta hampaat – vakuutus korvasi ison remontin

Aiheet

  • Vakuutus

”Jäsenyys ja vakuutusetu on ollut pelkkää plussaa, sillä säästän jo yhdenkin uuden hampaan osalta parisen tonnia – suuri summa, ainakin minulle!”

Entistä ehompi hymy vakuutuksen ansiosta

Kuka: Markus, insinööri, 35 vuotta
Mitä tapahtui: hammastapaturma
Miten homma hoitui: vapaa-ajan tapaturmavakuutus korvasi tuhansien eurojen hammasremontin

Jäsenemme Markus oli vaihtamassa autoon renkaita, kun rengasavain yllättäen lipesi ja osui hampaisiin. Aika kurjaa jälkeähän siitä tuli. Yksi hammas katkesi heti, joten hammaslääkäriin oli päästävä pian.

Hammasta yritettiin korjata, mutta se oli niin pahoin murtunut, ettei korjaus kestänyt. Myöhemmin katkesi vielä kaksi muuta hammasta, jotka olivat myös saaneet pahan osuman. Tiedossa olisi siis vähän isompi hammasremontti.

Markus päätti hyödyntää jäsenetua vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesta: ”Tein vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiöön heti ensimmäisestä hampaasta, ja seuraavista jatkohakemuksen.”

Markus saa lopulta entistäkin ehomman hymyn, kun vaurioituneet hampaat korvataan implanteilla. Iso korjaustoimenpide ottaa oman aikansa, sillä implantit voidaan laittaa vasta puolisen vuotta vanhojen poiston jälkeen. ”Sitä odotellessa hymyilen vaisummin”, Markus virnistää ja jatkaa: ”Jäsenyys ja vakuutusetu on ollut pelkkää plussaa, sillä säästän jo yhdenkin uuden hampaan osalta parisen tonnia – suuri summa, ainakin minulle!”​​​​​​​


Lue myös: