Hyppää sisältöön

Etusivu Täysjäsenenä saat parhaat edut vuonna 2024 

Täysjäsenenä saat parhaat edut vuonna 2024 

Aiheet

  • Jäsenetu
  • YTK

YTK:n ansioturva ja monipuoliset työelämäpalvelut maksavat tänä vuonna yhteensä vain 129 euroa. Työttömyyskassan jäsenmaksu on 105 euroa ja YTK Työelämän 24 euroa.  

YTK Työelämän jäsenenä saat ansioturvan lisäksi parhaita palveluja ja etuja työelämäsi tueksi ja vapaa-aikasi iloksi. Käytetyimpien työelämäpalvelujen joukossa ovat muun muassa Lakikaveri, vakuutukset sekä hotellialennukset. Työelämäpalveluiden jäsenyydestä saat kuitenkin paljon muutakin!  

Lakikaveri avuksi työsuhdepulmiin

Jos kohtaat kimurantin tilanteen työsuhteessasi tai pohdit esimerkiksi palkka-asioita, voit kääntyä Lakikaverin puoleen. Lähes 60 juristia ympäri Suomen ovat apunasi työsuhdeasioissasi. Yleistä neuvontaa saat juristilta heti jäsenyytesi alusta alkaen, Premium-palvelu on käytössäsi, kun olet ollut YTK Työelämän jäsen vähintään 6 kuukautta.  

Viime vuonna yli 16 000 jäsentämme sai apua Lakikaverilta. Jopa 9/10 palvelun käyttäjistä suosittelisi sitä muillekin!   

Tutustu Lakikaveriin  

Vakuutuksia työhön ja vapaalle

Kun työssä tai vapaa-ajalla sattuu ja tapahtuu, ovat kattavat vakuutukset turvanasi. Käytössäsi on ammatillinen vastuuvakuutus ja ammatillinen oikeusturvavakuutus sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus, joka on voimassa kaikkialla maailmassa.  

Tarkista vakuutuksesi  

Työnhakuvalmennusta ja uutta oppia

Oletko työnhaussa tai tahdotko vahvistaa ammatillista osaamistasi? Tarjoamme sinulle työkaluja työnhakuun, uramuutoksiin ja osaamisesi kehittämiseen. Saat esimerkiksi henkilökohtaista työnhakuvalmennusta sekä tuhansia verkkokoulutuksia digitaidoista johtamiseen – täysin ilmaiseksi!  

Katso työnhaku- ja urapalvelut

Liikuntaa ja hyvinvointia

Vahvistu, virkisty tai vapaudu stressistä! Työelämäpalvelujen jäsenetuihin kuuluvat muun muassa:  

Hotelli- ja kylpyläalennuksia

Tarjoamme sinulle monipuolisia alennuksia hotelleista ja kylpylöistä ympäri Suomen. Oletko matkaamassa kaupungin vilskeeseen vai luonnon äärelle?   

Vilkaise etusi!  

Suojaa kotiin ja laitteille

YTK Työelämän jäsenenä saat Sector Alarmin kattavan hälytysjärjestelmän asennettuna veloituksetta sekä alennusta useista lisälaitteista. Tarjoamme sinulle myös F-Securen tietoturvan jäsenetuhintaan.  

Psst… tarjoamme opiskelijoille entistäkin paremmat palvelut

Onko lähipiirissäsi opiskelijoita? Vinkkaa heille YTK Työelämän opiskelijajäsenyydestä, joka auttaa jokaista nuorta siirtymään kohti työelämää! Opiskelijajäsenyyteen ei kuulu YTK Työttömyyskassan ansioturvaa, mutta kaikki YTK Työelämän tarjoamat palvelut ja edut. Kevään aikana opiskelijoiden palvelut täydentyvät myös gradu- ja oppariapurilla. Laita siis sanaa kiertämään – jäsenyys maksaa 1.1.2024 jälkeen liittyville opiskelijajäsenille vain 12 €/vuosi.