Skip to content

Hem Som komplett medlem får du de bästa förmånerna under 2024

Som komplett medlem får du de bästa förmånerna under 2024

Ämnen

  • Medlemsförmån
  • YTK

YTK:s förtjänsttrygghet och mångsidiga arbetslivsservice kostar i år sammanlagt endast 129 euro. Arbetslöshetskassans medlemsavgift är 105 euro och YTK Arbetsliv 24 euro. 

Som komplett medlem får du förutom förtjänstskyddet även de bästa tjänsterna och förmånerna till stöd för ditt arbetsliv och till glädje för din fritid. Bland de mest använda arbetslivstjänsterna finns bland annat Juristkompisen, försäkringar och hotellrabatter. Men som komplett medlem i YTK får du mycket mer än så!

Juristkompisen som hjälper dig med dina anställningsproblem

Om du står inför en svår situation i ditt anställningsförhållande, eller till exempel undrar över lönen, kan du vända dig till Juristkompisen. Nästan 60 advokater från hela Finland finns där för att hjälpa dig med dina anställningsfrågor. Du kan få allmän rådgivning från en advokat redan från början av ditt medlemskap, och Premium-tjänsten är tillgänglig när du har varit komplett medlem i YTK i minst 6 månader. 

Förra året fick mer än 16 000 av våra medlemmar hjälp av Juristkompisen. Upp till 9/10 av användarna skulle rekommendera tjänsten till andra!  

Bekanta dig med Juristkompisen 

Försäkring för arbete och fritid

När det händer saker på jobbet eller på fritiden täcks du av en heltäckande försäkring. Du har tillgång till en ansvarsförsäkring och en rättsskyddsförsäkring för yrkesutövare samt en olycksfallsförsäkring för fritiden som gäller över hela världen. 

Kontrollera dina försäkringar

Coachning i jobbsökande och nytt lärande

Letar du efter ett jobb eller vill du stärka din yrkeskompetens? Vi erbjuder dig verktyg för jobbsökning, karriärförändringar och kompetensutveckling. Du kan till exempel få personlig jobbsökarcoachning och tusentals onlinekurser om allt från digitala färdigheter till ledarskap – helt gratis! 

Se våra tjänster för jobbsökning och karriär

Träning och välbefinnande

Bli starkare, utvilad eller fri från stress! Som komplett medlem får du: 

Rabatter på hotell och spa

Vi erbjuder dig ett brett utbud av rabatter på hotell och spa över hela Finland. Reser du till stadens liv och rörelse eller till naturen?  

Ta en titt på dina förmåner!

Skydd för ditt hem och dina enheter

Som komplett medlem får du Sector Alarms heltäckande larmsystem installerat utan kostnad samt rabatt på en rad tillbehör. Vi erbjuder dig också F-Secure säkerhet till medlemspris.

Psst… vi erbjuder ännu bättre tjänster till studenter

Finns det studerande i din krets? Berätta för dem om YTK Arbetslivs studerandemedlemskap, som hjälper varje ung person att övergå till arbetslivet! I studerandemedlemskapet ingår inte förmånerna i YTK Arbetslöshetskassan, men alla tjänster och förmåner som YTK Arbetsliv erbjuder. Under våren kommer studenttjänsterna också att kompletteras med gradu- och examensarbete-kurserna. Så sprid ordet – medlemskapet kostar bara 12 €/år för studerandemedlemmar som ansluter sig efter den 1.1.2024.