Hyppää sisältöön

Etusivu Maksuttomalla ja kaikille avoimella kurssilla otat tekoälyn haltuusi

Maksuttomalla ja kaikille avoimella kurssilla otat tekoälyn haltuusi

Aiheet

  • Opiskelu
  • Osaamisen kehittäminen

Vapauta aikaa merkityksellisempään tekemiseen tekoälyn avulla! Tekoälystä on lyhyessä ajassa tullut uusi kansalaistaito ja osa meidän jokaisen työtä ja vapaa-aikaa. Nyt sinulla on mahdollisuus valjastaa tekoäly keventämään rutiinejasi, tukemaan oppimistasi ja vapauttamaan aikaasi luovuudelle ja inhimillisille kohtaamisille.

Microsoft Practical AI -kurssi on maksuton ja kaikille avoin kurssi, jonka avulla opit käyttämään ja hyödyntämään tekoälyä sinulle sopivissa tilanteissa.

Korkeakoulutasoisella, mutta kenelle tahansa helposti omaksuttavalla kurssilla tutustut generatiivisen tekoälyn käyttömahdollisuuksiin sekä kokeilet ja opit turvallisen ja eettisen käytön periaatteita. Kurssilla opettelet promptaamaan eli luomaan kehotteita sekä käyttämään kieli- ja kuvamalleja.

Kahden opintopisteen arvoisen kurssin voi myös halutessaan hyväksilukea osaksi korkeakoulututkintoa. Practical AI -kurssi on saatavilla suomeksi ja englanniksi.

Kurssi on toteutettu yhteistyössä Microsoftin, Elisan, Sulavan ja korkeakoulujen kanssa. Yhteistyöorganisaatiot tuovat ajankohtaista asiantuntemusta tekoälystä kurssille. Practical AI -kurssille on toteutettu videoita, jotka helpottavat kurssilla opittavien asioiden omaksumista. Tekoälyn asiantuntijat auttavat sinua ymmärtämään syvemmin generatiivisen tekoälyn käyttömahdollisuuksia, joita he jo hyödyntävät työskennellessään tekoälyn kehityksen kärjessä.

Practical AI -kurssi on osa suuren suosion saavuttanutta Taitoja työelämään -yhteistyöhanketta, jonka tavoitteena on kouluttaa Suomeen 100 000 teknologiaosaajaa seuraavan viiden vuoden aikana. Jo nyt olemme saavuttaneet 24 000 uutta tai taitojaan kasvattanutta osaajaa yhteistyössä koulutuskumppaneiden, asiakas- ja kumppaniosaamisohjelmien ja uuden mikrotutkinnon avulla.

Tästä suoraan opiskelemaan: Practical AI -kurssi – Edukamu.fi

Tutustu aiheeseen lisää: Practical AI -sivusto

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Työelämän verkkokoulutuskirjaston koulutuskokonaisuus: ChatGPT – tee työtä tekoälyn kanssa